Fix do śmietany

Fix do śmietany

Ubita śmietana z dodatkiem fixu stanowi dosknały dodatek do ciast, deserów i owoców.

  • Fix do smietany
J10vg8MN8hip4qnt4IB5mnAOwZVvh5lwl8OajZalnI9KnBu6i9mlb0UAhhhf17yyZtx5gO2+6uxf4xAiRrnlwAsgsIf5cpkL3fS6KAhBxu1F8hLIReBuMJFawCGoRu5xb2hqzVat64mbWEYb52ylFOI3UYlB1ZNwafBGrUlmLnm877H8D+pbZHiTy7PMAAAAASUVORK5CYII= Skład:

glukoza, substancja zagęszczająca, skrobia ziemniaczana modyfikowana.

oa23ZM3Qj8Tc69nhVrf5iuAAAAABJRU5ErkJggg== Wartości odżywcze:

w 100g:

Wartość energetyczna - 296kcal
Białko - 2g
Węglowodany - 12g
w tym cukry - 8,2g
Tłuszcze - 27g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone - 16g
sól - 0,07g

S4AmSzv1dfIAAAAASUVORK5CYII= Sposób przygotowania:
  • 0,2-0,25 l schłodzonej słodkiej śmietany (min.30% tłuszczu) krótko ubić mikserem. 
  • Fix wymieszać z dwiema łyżeczkami cukru pudru i jedną łyżeczką cukru wanilinowego. Dodać do śmietany, ubijajac mikserem do uzyskania pożądanej konsystencji.
  • Do czasu podania przechowywać w lodówce.