Cukier puder

Cukier puder

S4AmSzv1dfIAAAAASUVORK5CYII=

Przepis na lukier:

Składniki: 5 łyżek mleka, 15dag (3/4 szklanki) cukru pudru,
 4-5 kropli dowolnego aromatu do ciast naszej produkcji.

Wykonanie: Cukier puder wymieszać z mlekiem aż do całkowitego rozpuszczenia się cukru. Pod koniec mieszania dodać aromat. Gęstość lukru można regulować dodając cukru pudru i/lub mleka.

 

 

J10vg8MN8hip4qnt4IB5mnAOwZVvh5lwl8OajZalnI9KnBu6i9mlb0UAhhhf17yyZtx5gO2+6uxf4xAiRrnlwAsgsIf5cpkL3fS6KAhBxu1F8hLIReBuMJFawCGoRu5xb2hqzVat64mbWEYb52ylFOI3UYlB1ZNwafBGrUlmLnm877H8D+pbZHiTy7PMAAAAASUVORK5CYII=

Składniki:

Cukier puder, substancja przeciwzbrylająca: E 551.

Produkt może zawierać: zboża zawierające gluten (pszenica, żyto), jaja, soję, mleko i produkty pochodne (łącznie z laktozą) oraz seler i  gorczycę.

 

 

oa23ZM3Qj8Tc69nhVrf5iuAAAAABJRU5ErkJggg==

 

Wartości odżywcze:

 Wartość odżywcza na 100g produktu:

Wartość energetyczna  1695 kJ/399 kcal
Tłuszcz  0 g
W tym kwasy tłuszczowe nasycone  0 g
Węglowodany  100g
W tym cukry   100g
Błonnik    0 g
Białko   0 g
Sól   0 g

 

oa23ZM3Qj8Tc69nhVrf5iuAAAAABJRU5ErkJggg==

 

Dane produktowe:

Masa netto: 250 g

Kod EAN :  5900288024543