Śnieżka na mleko

Śnieżka na mleko

Należy do najbardziej popularnych i często kupowanych deserów.
Gęsta, kremowa konsystencja szybko znalazła popyt u klientów.
Stosowana do dekoracji ciast, lodów, owoców czy galaretek.
Znakomicie smakuje z dodatkiem bakalii, wiórków kokosowych lub czekoladowych.

 

S4AmSzv1dfIAAAAASUVORK5CYII=

 Sposób przyrządzania:

  1. Do wysokiego naczynia wlać 200 ml schłodzonego mleka.
  2.  Zawartość torebki powoli wsypywać do mleka i miksować około 5 minut.
  3. Deser jest gotowy do spożycia bezpośrednio po przyrządzeniu. Stanowi doskonały substytut naturalnej bitej śmietany.

 

 

 

 

J10vg8MN8hip4qnt4IB5mnAOwZVvh5lwl8OajZalnI9KnBu6i9mlb0UAhhhf17yyZtx5gO2+6uxf4xAiRrnlwAsgsIf5cpkL3fS6KAhBxu1F8hLIReBuMJFawCGoRu5xb2hqzVat64mbWEYb52ylFOI3UYlB1ZNwafBGrUlmLnm877H8D+pbZHiTy7PMAAAAASUVORK5CYII=

Składniki:

Cukier, preparat białkowo-tłuszczowy (tłuszcze roślinne całkowicie utwardzone: palmowy, kokosowy; mleko w proszku odtłuszczone, emulgator: E 472a; syrop glukozowy), skrobia ziemniaczana modyfikowana, mleko w proszku odtłuszczone (zawiera laktozę), maltodekstryna, aromat.

Produkt może zawierać: zboża zawierające gluten (pszenica) oraz jaja.

 
 

oa23ZM3Qj8Tc69nhVrf5iuAAAAABJRU5ErkJggg==

 

Wartości odżywcze:

Wartość odżywcza produktu po przyrządzeniu na 100 g

Wartość energetyczna   651 kJ/ 155 kcal
Tłuszcz  6,8 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone          6,1 g
Węglowodany   20 g
w tym cukry       16 g
Błonnik  0 g
Białko   3,8 g
Sól       0,23 g

Wartość odżywcza podana dla produktu przyrządzonego z mlekiem 2 % tłuszczu.

 

oa23ZM3Qj8Tc69nhVrf5iuAAAAABJRU5ErkJggg==

 

Dane produktowe:

Masa netto: 60 g

Deser w proszku na 200 ml mleka
Opakowanie wystarcza do przygotowania 4 sugerowanych porcji produktu.

 

 

 

 


.