Zioła prowansalskie

Zioła prowansalskie

Nazwa tej mieszanki pochodzi od nazwy regionu we Francji – Prowansji, znanej z obfitości ziół aromatycznych. Zioła prowansalskie są szczególnie polecane do przyprawiania sosów ziołowych, sałatek, twarogów, zup i potraw z jaj. Stosowane są również do przyrządzania pieczeni, farszów i mięs mielonych, oraz potraw z ryb i drobiu. Dodane do potraw zapewniają im niepowtarzalny smak i aromat.

 

J10vg8MN8hip4qnt4IB5mnAOwZVvh5lwl8OajZalnI9KnBu6i9mlb0UAhhhf17yyZtx5gO2+6uxf4xAiRrnlwAsgsIf5cpkL3fS6KAhBxu1F8hLIReBuMJFawCGoRu5xb2hqzVat64mbWEYb52ylFOI3UYlB1ZNwafBGrUlmLnm877H8D+pbZHiTy7PMAAAAASUVORK5CYII=

Składniki:

Zioła suszone (tymianek, cząber, oregano, rozmaryn, szałwia, bazylia, majeranek, mięta).

Produkt może zawierać: zboża zawierające gluten (pszenica, żyto), jaja, soję, mleko i produkty pochodne (łącznie z laktozą) oraz seler i gorczycę.

 

oa23ZM3Qj8Tc69nhVrf5iuAAAAABJRU5ErkJggg==  

Dane produktowe:

Masa netto: 10 g

Kod EAN: 5900288001636