Panierka cebulowa catering

Panierka cebulowa

Panierka cebulowa do mięsa, drobiu, ryb i owoców morza oraz warzyw.

S4AmSzv1dfIAAAAASUVORK5CYII=

Sposób przyrządzania:

Przygotowane do smażenia porcje posolić, doprawić przyprawami, zanurzyć w jajku lub kleiku z mąki kukurydzianej/ryżowej i obtoczyć w panierce lekko dociskając ręką. Smażyć na wolnym ogniu na patelni lub we frytkownicy w temperaturze ok. 160-170°C. Po usmażeniu pozostawić na ręczniku papierowym do odsączenia.

 

J10vg8MN8hip4qnt4IB5mnAOwZVvh5lwl8OajZalnI9KnBu6i9mlb0UAhhhf17yyZtx5gO2+6uxf4xAiRrnlwAsgsIf5cpkL3fS6KAhBxu1F8hLIReBuMJFawCGoRu5xb2hqzVat64mbWEYb52ylFOI3UYlB1ZNwafBGrUlmLnm877H8D+pbZHiTy7PMAAAAASUVORK5CYII=

Składniki:

Kukurydza, cebula 10%, ziemniaki, marchew, pasternak.

Produkt może zawierać: seler.

 

 

oa23ZM3Qj8Tc69nhVrf5iuAAAAABJRU5ErkJggg==

Wartości odżywcze:

Wartość odżywcza po przyrządzeniu na 100 g produktu:

Wartość energetyczna           1523 kJ/ 360 kcal
Tłuszcz            1,7 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone   0,4 g
Węglowodany      75 g
w tym cukry    2,9 g
Błonnik           6,5 g
Białko  7,6 g
Sól       0,08 g



 

 

oa23ZM3Qj8Tc69nhVrf5iuAAAAABJRU5ErkJggg==

Dane produktowe:

Masa netto:  500 g
Produkt bezglutenowy
Odpowiedni dla vegan

Kod EAN: 5900288474263