Budyń proteinowy instant o smaku waniliowym

Budyń proteinowy instant o smaku waniliowym

 

Budyń proteinowy jest wysokobiałkową alternatywą dla tradycyjnego budyniu.
Smaczne, pożywne desery INSTANT, są polecane szerokiej grupie konsumentów.
Produkty idealnie sprawdzą się w trakcie prowadzenia diet wysokobiałkowych, stosowanych zarówno przez sportowców, oraz dla osób aktywnych fizycznie i dbających o sylwetkę.

Mogą być spożywane bez dodatków lub z sokami, owocami, konfiturami, bakaliami itp.
Szybki i prosty sposób przyrządzenia, z dodatkiem wody, w małej miseczce lub kubku jest ich dużą zaletą.

S4AmSzv1dfIAAAAASUVORK5CYII=

 Sposób przyrządzania:

  1. Do kubka wlać 40 ml chłodnej wody.
  2. Wsypać zawartość torebki i dokładnie wymieszać.
  3. Dodać 165 ml wrzącej wody i energicznie mieszać do uzyskania gładkiej konsystencji
   

J10vg8MN8hip4qnt4IB5mnAOwZVvh5lwl8OajZalnI9KnBu6i9mlb0UAhhhf17yyZtx5gO2+6uxf4xAiRrnlwAsgsIf5cpkL3fS6KAhBxu1F8hLIReBuMJFawCGoRu5xb2hqzVat64mbWEYb52ylFOI3UYlB1ZNwafBGrUlmLnm877H8D+pbZHiTy7PMAAAAASUVORK5CYII=

Składniki:

Skrobia ziemniaczana, mleko w proszku odtłuszczone (zawiera laktozę), WPC koncentrat białek serwatkowych 25,7 % (zawiera mleko łącznie z laktozą), aromat, barwnik: kurkumina; ekstrakt wanilii 0,1 %, substancja słodząca: sukraloza.

Produkt może zawierać: zboża zawierające gluten (pszenica) oraz jaja.
Zawiera substancje słodzące.

oa23ZM3Qj8Tc69nhVrf5iuAAAAABJRU5ErkJggg==

Wartości odżywcze:

Wartość odżywcza produktu po przyrządzeniu na 100 g
Wartość energetyczna   258 kJ/ 61 kcal
Tłuszcz                           <0,5 g
- w tym kwasy tłuszczowe nasycone <0,1 g
Węglowodany 9,1 g
- w tym cukry    2,7 g
Błonnik  <0,5 g
Białko   5,4 g
Sól       0,10 g

 

 

oa23ZM3Qj8Tc69nhVrf5iuAAAAABJRU5ErkJggg==

 

Dane produktowe:

Smak: waniliowy
Masa netto: 40 g
Budyń instant w proszku z wysoką zawartością białka na 205 ml wody
Opakowanie wystarcza do przygotowania 1 sugerowanej porcji produktu.
Zawartość białka na jedną porcję po przyrządzeniu: 13 g