Bulion wołowy

Bulion wołowy

  • Buliony_3D_Wolowy_RGB
J10vg8MN8hip4qnt4IB5mnAOwZVvh5lwl8OajZalnI9KnBu6i9mlb0UAhhhf17yyZtx5gO2+6uxf4xAiRrnlwAsgsIf5cpkL3fS6KAhBxu1F8hLIReBuMJFawCGoRu5xb2hqzVat64mbWEYb52ylFOI3UYlB1ZNwafBGrUlmLnm877H8D+pbZHiTy7PMAAAAASUVORK5CYII= Skład:

Sól, wzmacniacz smaku: glutaminian monosodowy, tłuszcze roślinne częściowo utwardzone w zmiennych proporcjach (palmowy, rzepakowy), ekstrakt drożdżowy, koncentrat mięsa wołowego 6,3%, tłuszcz palmowy całkowicie utwardzony, cukier, warzywa suszone 3,4% w zmiennych proporcjach (marchew, cebula, pietruszka), przyprawy w zmiennych proporcjach (kurkuma, kolendra), skrobia ziemniaczana modyfikowana, aromat, barwnik: karmel. Produkt może zawierać: gluten, jaja, soję, mleko i produkty pochodne oraz seler i gorczycę.

S4AmSzv1dfIAAAAASUVORK5CYII= Sposób przygotowania:
  • 1 kostkę rozpuścić w 1/2 litra wrzącej wody. Otrzymany bulion stanowi bazę do zup, sosów lub dań mięsno-warzywnych.