Polewa o smaku czekoladyProdukt błyskawiczny i łatwy w przygotowaniu.
1. Torebkę umieścić na 5-10 minut w gorącej, ale nie wrzącej wodzie (temperatura około 60°C). Uwaga: polewy nie można gotować. *2. Po rozpuszczeniu polewy torebkę wyjąć i odciąć róg. 3.Polać wystudzone ciasto lub deser *Polewę można również przygotować w kuchence mikrofalowej. Torebkę umieścić w pozycji pionowej w mikrofalówce ustawioną na najniższą moc (max. 360 W) na około 1 minutę (w zależności od mikrofalówki czas może być inny). Torebkę po wyjęciu kilkakrotnie ugnieść, by wyrównać konsystencję polewy.
|
||||||
Cukier, tłuszcze roślinne (palmowy, rzepakowy), kakao w proszku o obniżonej zawartości tłuszczu 14%, miazga kakaowa, lecytyna rzepakowa, aromaty.
|
||||||
|
|