Polewa "twarda" o smaku czekoladowym 100g

Polewa o smaku czekolady 

Produkt błyskawiczny i łatwy  w przygotowaniu.
Oferujemy polewę „twardą” o smaku czekoladowym.
Dzięki gładkiej, gęstej konsystencji polewa bez trudu daje się rozprowadzić na dekorowanych słodkościach. 

 

S4AmSzv1dfIAAAAASUVORK5CYII=

 Sposób przyrządzania:

1. Torebkę umieścić na 5-10 minut w gorącej, ale nie wrzącej wodzie (temperatura około 60°C).

Uwaga: polewy nie można gotować.

*2. Po rozpuszczeniu polewy torebkę wyjąć i odciąć róg.

3.Polać wystudzone ciasto lub deser

*Polewę można również przygotować w kuchence mikrofalowej. Torebkę umieścić w pozycji pionowej w mikrofalówce ustawioną na najniższą moc (max. 360 W) na około 1 minutę (w zależności od mikrofalówki czas może być inny). Torebkę po wyjęciu kilkakrotnie ugnieść, by wyrównać konsystencję polewy.

 

J10vg8MN8hip4qnt4IB5mnAOwZVvh5lwl8OajZalnI9KnBu6i9mlb0UAhhhf17yyZtx5gO2+6uxf4xAiRrnlwAsgsIf5cpkL3fS6KAhBxu1F8hLIReBuMJFawCGoRu5xb2hqzVat64mbWEYb52ylFOI3UYlB1ZNwafBGrUlmLnm877H8D+pbZHiTy7PMAAAAASUVORK5CYII=

Składniki:

Cukier, tłuszcze roślinne (palmowy, rzepakowy), kakao w proszku o obniżonej zawartości tłuszczu 14%, miazga kakaowa, lecytyna rzepakowa, aromaty.

Produkt może zawierać: orzeszki ziemne, soję, mleko (łącznie z laktozą), orzechy i sezam.

 

oa23ZM3Qj8Tc69nhVrf5iuAAAAABJRU5ErkJggg==

 

Wartości odżywcze:

Wartość odżywcza produktu po przyrządzeniu na 100 g
Wartość energetyczna   2505 kJ/ 603 kcal
Tłuszcz                             45 g            
w tym kwasy tłuszczowe nasycone  37 g            
Węglowodany   45 g            
w tym cukry       44 g            
Białko   3,0 g
Sól       0,10 g

oa23ZM3Qj8Tc69nhVrf5iuAAAAABJRU5ErkJggg== Dane produktowe:

Smak: Czekoladowy

Masa netto: 100 g