Panierka cebulowa

Panierka cebulowa

Panierowanie jest często stosowanym w naszych kuchniach sposobem przygotowywania różnych gatunków mięs do smażenia.
Polecamy Państwu PANIERKĘ CEBULOWĄ nadającą złocistą, bardzo pożądaną barwę powierzchni smażonych produktów. Zatrzymując sok mięsny i składniki odpowiedzialne za aromat zapewnia odpowiednią soczystość i kruchość mięsa.
Specjalnie dobrane składniki PANIERKI zabezpieczają ją przed chłonięciem zbyt dużych ilości tłuszczu podczas smażenia.

 

S4AmSzv1dfIAAAAASUVORK5CYII=

Sposób przyrządzania:

Przygotowane do smażenia porcje mięsa posolić, doprawić przyprawami, zanurzyć w jajku lub kleiku z mąki kukurydzianej/ryżowej i obtoczyć w panierce lekko dociskając ręką. Po usmażeniu pozostawić na ręczniku papierowym do odsączenia.

S4AmSzv1dfIAAAAASUVORK5CYII=

Sposób przyrządzania warzyw:

Ugotowane warzywa (np. kalafior, fasolkę, szparagi itp.) posypać rozgrzaną na patelni panierką, polać rozgrzanym tłuszczem.
Panierkę można stosować do wszystkich rodzajów mięs, ryb i owoców morza oraz do gotowanych warzyw.

J10vg8MN8hip4qnt4IB5mnAOwZVvh5lwl8OajZalnI9KnBu6i9mlb0UAhhhf17yyZtx5gO2+6uxf4xAiRrnlwAsgsIf5cpkL3fS6KAhBxu1F8hLIReBuMJFawCGoRu5xb2hqzVat64mbWEYb52ylFOI3UYlB1ZNwafBGrUlmLnm877H8D+pbZHiTy7PMAAAAASUVORK5CYII=

Składniki:

Kukurydza, cebula 15%, ziemniaki, marchew, pasternak.

Produkt może zawierać: seler.

 

oa23ZM3Qj8Tc69nhVrf5iuAAAAABJRU5ErkJggg==

Wartości odżywcze:

Wartość odżywcza na 100 g produktu

Wartość energetyczna   1523 kJ/ 360 kcal
Tłuszcz                                  1,7 g            
w tym kwasy tłuszczowe nasycone   0,4 g            
Węglowodany             75 g            
w tym cukry    2,9 g            
Błonnik           6,5 g            
Białko     7,6 g
Sól       0,0,8 g

oa23ZM3Qj8Tc69nhVrf5iuAAAAABJRU5ErkJggg==

Dane produktowe:

Masa netto: 180 g
Panierka cebulowa do mięsa, drobiu,
ryb i owoców morza oraz warzyw.
Produkt bezglutenowy.
Odpowiedni dla Vegan.
100 % składników pochodzenia roślinnego.

Kod EAN: 5900288384265