Cykoria SA

X

Intranet

Wyszukiwarka

Ułatwienia dostępu

Wielka Gala Liderów Polskiego Biznesu

23 stycznia 2016 r. w Teatrze Wielkim - Operze Narodowej odbyła się Wielka Gala Liderów Polskiego Biznesu, wieńcząca XXV edycję konkursu Lider Polskiego Biznesu. Podczas części oficjalnej Gali wręczono Nominacje i Złote Statuetki Lidera Polskiego Biznesu, a laureaci z poprzednich lat, którzy utrzymali pozycję na rynku, otrzymali Diamenty do swoich Statuetek. Jury konkursu przyznało Panu Henrykowi Dorawie Prezesowi Zarządu CYKORII S.A. oraz firmie CYKORIA S.A., kolejny- jedenasty Diament do Złotej Setki Lidera Polskiego Biznesu, potwierdzając tym samym utrzymanie pozycji rynkowej firmy oraz rozwój w trudnych ekonomicznie czasach. » Przeczytaj więcej (Wielka Gala Liderów Polskiego Biznesu)

Medal europejski - XXIV edycja

Medal europejski - XXIV edycja
Medal Europejski za produkt: Susz z liści kopru. Uroczystość wręczania Medali Europejskich odbyła się 5 czerwca br. na STADIONIE NARODOWYM w Warszawie. » Przeczytaj więcej (Medal europejski - XXIV edycja)


Pieprz kolorowy ziarnisty to starannie dobrana mieszanka czarnego, białego, czerwonego i zielonego pieprzu. Można go stosować do smażonych, pieczonych i grillowanych mięs... » Przeczytaj więcej ()
Blog kulinarny Cykoria S.A. kierujemy do osób, które chcą zorganizować swoją kuchnię i nauczyć się gotować proste w przygotowaniu potrawy. Chcemy zachęcić Was do gotowania i pokazać, jak w szybki sposób możecie przygotować wartościowy posiłek. Jeśli lubicie gotować – przyślijcie nam linki do swoich blogów! Stwórzmy wspólnie bazę prostych, nieskomplikowanych przepisów

Adres:

Cykoria S.A.
Wierzchosławice 15
88-140 Gniewkowo

Centrala

tel: +48 52 355 20 00 do 03
fax: +48 52 355 82 11

cykoria@cykoria.com.pl

Dział Sprzedaży i Marketingu

tel: +48 52 355 81 03 / 05
fax: +48 52 355 21 22

sprzedaz@cykoria.com.pl
marketing@cykoria.com.pl

Dział Eksportu

tel: +48 52 355 21 23 / 54
fax: +48 52 355 87 00

eksport@cykoria.com.pl

Treść strony

Pieprz czarny 20g

mielony 

to krzew pnący, rosnący na Wybrzeżu Indii (Malabar), w Wietnamie, na Sumatrze, na Jawie i Filipinach. Pieprz jest jedną z najbardziej popularnych przypraw na świecie. Używany jest pieprz biały, czarny, różowy, zielony. Wszystkie są owocami jednej rośliny. Pieprz czarny uzyskuje się poprzez zbiór niedojrzałych owoców. Zebrane owoce suszone są na słońcu aż do momentu, gdy nabiorą czarno-brunatnego zabarwienia. Piekący smak pieprzu pochodzi od zawartej w nim piperyny. Ziaren pieprzu używa się do zup, bulionów i marynat. Zmielony pieprz ma szersze zastosowanie. Używa się go do przyprawiania zup, bulionów, sosów, wędlin, mięs, serów smakowych np. topionych, surówek, sałatek, warzyw, jaj itp.

«Pokaż wszystkie produkty z grupy

Skład

100% pieprz czarny mielony (Piper nigrum)

Baner

Chipsy jabłkowe "Jabcusie"

Baner

Aromat i smak Kawa zbożowa cykorianka

Sonda

Cykoria Promo

Stopka

Rozmiar czcionki

Wersja o wysokim poziomie kontrastu

Przełącz się na widok strony o wysokim kontraście.
Powrót do domyślnej wersji strony zawsze po wybraniu linku 'Graficzna wersja strony' znajdującego się w górnej części witryny.