Sos pieczarkowy

Sos pieczarkowy

Doskonała propozycja dla miłośników tradycyjnej kuchni polskiej i nie tylko. Zaledwie w kilka chwil można przygotować znakomity, aromatyczny sos pieczarkowy do mięs jak i do dań wegetariańskich. Produkt ten można przechowywać 13 miesięcy, co sprawia, że zawsze jest w zasięgu ręki i można go użyć w razie potrzeby. Jest bardzo wygodny w użyciu. Należy tylko rozprowadzić zawartość opakowania w zimnej wodzie, wymieszać i zagotować. Nigdy przygotowanie sosu nie było tak łatwe.

  • Sos_pieczarkowy_RGB
J10vg8MN8hip4qnt4IB5mnAOwZVvh5lwl8OajZalnI9KnBu6i9mlb0UAhhhf17yyZtx5gO2+6uxf4xAiRrnlwAsgsIf5cpkL3fS6KAhBxu1F8hLIReBuMJFawCGoRu5xb2hqzVat64mbWEYb52ylFOI3UYlB1ZNwafBGrUlmLnm877H8D+pbZHiTy7PMAAAAASUVORK5CYII= Skład:

Mąka pszenna, maltodekstryna z ziemniaków, skrobia ziemniaczana modyfikowana, sól, śmietanka w proszku (pozyskiwana z mleka krowiego), aromaty, skrobia ziemniaczana, tłuszcz palmowy częściowo utwardzony, sok z pieczarki 5%, warzywa suszone 3% w zmiennych proporcjach (cebula, pietruszka), pieczarki suszone 3%, ekstrakt drożdżowy, hydrolizat białka sojowego, pieprz czarny.