Sos grzybowy

Sos grzybowy

Doskonała propozycja dla miłośników kuchni polskiej i nie tylko. Zaledwie w kilka chwil można przygotować znakomity, aromatyczny sos grzybowy. Produkt ten można przechowywać 13 miesięcy, co sprawia, że zawsze  jest w zasięgu ręki i można go użyć w razie potrzeby. Jest bardzo wygodny w użyciu. Należy tylko rozprowadzić zawartość opakowania w zimnej wodzie, wymieszać i zagotować. Nigdy przygotowanie sosu nie było tak łatwe.

  • sos grzybowy
J10vg8MN8hip4qnt4IB5mnAOwZVvh5lwl8OajZalnI9KnBu6i9mlb0UAhhhf17yyZtx5gO2+6uxf4xAiRrnlwAsgsIf5cpkL3fS6KAhBxu1F8hLIReBuMJFawCGoRu5xb2hqzVat64mbWEYb52ylFOI3UYlB1ZNwafBGrUlmLnm877H8D+pbZHiTy7PMAAAAASUVORK5CYII= Skład:

Mąka pszenna, maltodekstryna z ziemniaków, substancja zagęszczająca: skrobia ziemniaczana modyfikowana, sól, warzywa suszone 8% w zmiennych proporcjach (marchew, cebula), aromat, przyprawy 2% w zmiennych proporcjach (gorczyca, kolendra, papryka słodka), grzyby suszone 2%, tłuszcz palmowy częściowo utwardzony, barwnik: karmel.

S4AmSzv1dfIAAAAASUVORK5CYII= Sposób przygotowania:
  •  Do 300 ml zimnej wody wsypać zawartość opakownia i dokładnie wymieszać.
  •  Zagotować i gotować na małym ogniu ok. 10 min. ciągle mieszając.