Sos do pieczeni jasny

Sos do pieczeni jasny

Produkt chętnie używany w kuchni. W kilka minut można przygotować znakomity sos. Koncentraty sosów w proszku można przechowywać 13 miesięcy, co sprawia, że zawsze można mieć je w zasięgu ręki i użyć w razie potrzeby. Są bardzo wygodne w użyciu. Należy tylko wsypać proszek do wody, wymieszać i zagotować. Nigdy przygotowanie sosu nie było tak łatwe.

  • Sos_jasny_RGB
J10vg8MN8hip4qnt4IB5mnAOwZVvh5lwl8OajZalnI9KnBu6i9mlb0UAhhhf17yyZtx5gO2+6uxf4xAiRrnlwAsgsIf5cpkL3fS6KAhBxu1F8hLIReBuMJFawCGoRu5xb2hqzVat64mbWEYb52ylFOI3UYlB1ZNwafBGrUlmLnm877H8D+pbZHiTy7PMAAAAASUVORK5CYII= Skład:

Mąka pszenna, maltodekstryna, skrobia ziemniaczana, wzmacniacz smaku: glutaminian monosodowy, aromaty, ekstrakt drożdżowy, skrobia ziemniaczana modyfikowana, sól, warzywa suszone 3,6% w zmiennych proporcjach (cebula, czosnek), utwardzony tłuszcz palmowy, barwniki: karmel amoniakalno- siarczynowy, koncentrat papryki, pomidory w proszku. Produkt może zawierać śladowe ilości jaj, soi, mleka i produktów pochodnych oraz selera i gorczycy.

oa23ZM3Qj8Tc69nhVrf5iuAAAAABJRU5ErkJggg== Wartości odżywcze:

w 100g:

Wartość energetyczna - 32kcal
Białko - 7g
Węglowodany - 0,6g
Tłuszcze - 0,2g

S4AmSzv1dfIAAAAASUVORK5CYII= Sposób przygotowania:
  •  Do 250 ml zimnej wody lu wywaru z pieczeni wsypać zawartość opakownia i dokładnie wymieszać.
  • Zagotować i gotować na małym ogniu ok. 1 min. ciągle mieszając. Dla wzbogacenia smaku można dodać odrobinę czerwonego wina.