Sos do pieczeni ciemny

Sos do pieczeni ciemny

Produkt chętnie używany w kuchni. W kilka minut można przygotować znakomity sos. Koncentraty sosów w proszku można przechowywać 13 miesięcy, co sprawia, że zawsze można mieć je w zasięgu ręki i użyć w razie potrzeby. Są bardzo wygodne w użyciu. Należy tylko wsypać proszek do wody, wymieszać i zagotować. Nigdy przygotowanie sosu nie było tak łatwe.

  • Sos_Ciemny_RGB
J10vg8MN8hip4qnt4IB5mnAOwZVvh5lwl8OajZalnI9KnBu6i9mlb0UAhhhf17yyZtx5gO2+6uxf4xAiRrnlwAsgsIf5cpkL3fS6KAhBxu1F8hLIReBuMJFawCGoRu5xb2hqzVat64mbWEYb52ylFOI3UYlB1ZNwafBGrUlmLnm877H8D+pbZHiTy7PMAAAAASUVORK5CYII= Skład:

Mąka pszenna, skrobia ziemniaczana, maltodekstryna, wzmacniacz smaku: glutaminian monosodowy, skrobia ziemniaczana modyfikowana, sól,  aromaty, warzywa suszone 3,6% w zmiennych proporcjach (cebula, czosnek), ekstrakt drożdżowy, utwardzony tłuszcz palmowy, barwniki: karmel amoniakalno- siarczynowy, koncentrat papryki, pomidory w proszku. Produkt może zawierać śladowe ilości jaj, soi, mleka i produktów pochodnych oraz selera i gorczycy.

oa23ZM3Qj8Tc69nhVrf5iuAAAAABJRU5ErkJggg== Wartości odżywcze:

w 100g:

Wartość energetyczna - 34kcal
Białko - 1,3g
Węglowodany - 6,2g
Tłuszcze - 0,5g

S4AmSzv1dfIAAAAASUVORK5CYII= Sposób przygotowania:
  • Do 250ml zimnej wody lub wywaru z pieczeni wsypać zawartość torebki i dokładnie wymieszać.
  • Całość zagotować i gotować na małym ogniu około minuty.