Oregano

Oregano

Oregano pochodzi z Azji, Europy i północnej Afryki. Obecnie jest rozpowszechnione na całym świecie. Ma przyjemny zapach i lekko korzenny smak. Używane głównie w kuchni włoskiej, hiszpańskiej i meksykańskiej, najczęściej do pizzy. Stosuje się je również do potraw z pomidorów, sera, fasoli, bakłażanów i owoców morza. Można je dodawać do sałatek, zup oraz mięsa. Powinno być dodawane w początkowej fazie przygotowywania potrawy. Doskonale harmoznizuje się z bazylią i majerankiem.

  • Oregano
J10vg8MN8hip4qnt4IB5mnAOwZVvh5lwl8OajZalnI9KnBu6i9mlb0UAhhhf17yyZtx5gO2+6uxf4xAiRrnlwAsgsIf5cpkL3fS6KAhBxu1F8hLIReBuMJFawCGoRu5xb2hqzVat64mbWEYb52ylFOI3UYlB1ZNwafBGrUlmLnm877H8D+pbZHiTy7PMAAAAASUVORK5CYII= Skład:

Produkt może zawierać: gluten, jaja,soję, mleko i produkty pochodne oraz seler i gorczycę.