Cykoria SA

X

Intranet

Wyszukiwarka

Ułatwienia dostępu

Wielka Gala Liderów Polskiego Biznesu

23 stycznia 2016 r. w Teatrze Wielkim - Operze Narodowej odbyła się Wielka Gala Liderów Polskiego Biznesu, wieńcząca XXV edycję konkursu Lider Polskiego Biznesu. Podczas części oficjalnej Gali wręczono Nominacje i Złote Statuetki Lidera Polskiego Biznesu, a laureaci z poprzednich lat, którzy utrzymali pozycję na rynku, otrzymali Diamenty do swoich Statuetek. Jury konkursu przyznało Panu Henrykowi Dorawie Prezesowi Zarządu CYKORII S.A. oraz firmie CYKORIA S.A., kolejny- jedenasty Diament do Złotej Setki Lidera Polskiego Biznesu, potwierdzając tym samym utrzymanie pozycji rynkowej firmy oraz rozwój w trudnych ekonomicznie czasach. » Przeczytaj więcej (Wielka Gala Liderów Polskiego Biznesu)

Nagroda specjalna 2013

Nagroda specjalna 2013

Kapituła Konkursu „Najlepszy Produkt Roku - Inowrocław 2013" przyznała Nagrodę Specjalną za szczególne osiągnięcia na rzecz promocji i rozwoju gospodarczego regionu. Nagrodę tę otrzymała firma CYKORIA S.A. Wierzchosławice ...

» Przeczytaj więcej (Nagroda specjalna 2013)

Medal europejski - XXIV edycja

Medal europejski - XXIV edycja
Medal Europejski za produkt: Susz z liści kopru. Uroczystość wręczania Medali Europejskich odbyła się 5 czerwca br. na STADIONIE NARODOWYM w Warszawie. » Przeczytaj więcej (Medal europejski - XXIV edycja)


Pieprz kolorowy ziarnisty to starannie dobrana mieszanka czarnego, białego, czerwonego i zielonego pieprzu. Można go stosować do smażonych, pieczonych i grillowanych mięs... » Przeczytaj więcej ()
Blog kulinarny Cykoria S.A. kierujemy do osób, które chcą zorganizować swoją kuchnię i nauczyć się gotować proste w przygotowaniu potrawy. Chcemy zachęcić Was do gotowania i pokazać, jak w szybki sposób możecie przygotować wartościowy posiłek. Jeśli lubicie gotować – przyślijcie nam linki do swoich blogów! Stwórzmy wspólnie bazę prostych, nieskomplikowanych przepisów

Adres:

Cykoria S.A.
Wierzchosławice 15
88-140 Gniewkowo

Centrala

tel: +48 52 355 20 00 do 03
fax: +48 52 355 82 11

cykoria@cykoria.com.pl

Dział Sprzedaży i Marketingu

tel: +48 52 355 81 03 / 05
fax: +48 52 355 21 22

sprzedaz@cykoria.com.pl
marketing@cykoria.com.pl

Dział Eksportu

tel: +48 52 355 21 23 / 54
fax: +48 52 355 87 00

eksport@cykoria.com.pl

Treść strony

1 sposób:
Do wysokiego naczynia wlać 220 ml schłodzonego mleka, wsypać zawartość opakowania i miksować ok. 3-4 minuty.

2 sposób:
Do wysokiego naczynia wlać 250 ml (1 szklankę) schłodzonego mleka, wsypać zawartość opakowania i miksować ok. 3 minuty. Następnie dodać 80 g miękkiego masła lub margaryny i miksować jeszcze ok. 2 minuty.

Przygotowany krem stosujemy do przekładania oraz dekorowania ciasta. Krem można urozmaicić dodając bakalie, owoce, konfitury itp. Porcja kremu wystarcza do przełożenia biszkoptu o średnicy ok. 24 cm, co wystarcza do przygotowania ok. 12 porcji.
W przypadku większego biszkoptu zalecamy użycie dwóch opakowań kremu, np. o różnych smakach.

Baner

Chipsy jabłkowe "Jabcusie"

Baner

Aromat i smak Kawa zbożowa cykorianka

Sonda

Cykoria Promo

Stopka

Rozmiar czcionki

Wersja o wysokim poziomie kontrastu

Przełącz się na widok strony o wysokim kontraście.
Powrót do domyślnej wersji strony zawsze po wybraniu linku 'Graficzna wersja strony' znajdującego się w górnej części witryny.